Diensten

Ik ben uw partner met ruime culinaire ervaring voor professioneel koken en  keukenmanagement in de catering, horeca en zorgsector. Als ervaren specialist begrijp ik dat uw keuken het kloppende hart is van uw horeca bedrijf. Net zoals een goed onderhouden motor essentieel is voor een soepele rit, is een goed beheerde keuken cruciaal voor het behalen van optimale marges en de juiste kwaliteit.

 

Mijn diensten zijn er om uw keuken te optimaliseren, van menu-engineering en calculatie tot het ontwikkelen van efficiënte werkplannen, het perfectioneren van recepturen en bereidingswijzen, en het zorgvuldig beheren van de bezetting en het personeel in de keuken.

Als uw interim chef-kok en keukenmanager bied ik niet alleen onderhoud maar ook eventuele revisie van uw 'motor', zodat deze altijd soepel draait en de gehele organisatie positief beïnvloedt.

 

Ontdek hoe ik uw foodservicebedrijf kan helpen te verbeteren door te investeren in het juiste keukenmanagement. Ik begeleid uw keukenbrigade en chef naar het behalen van de juiste marges, het verhogen van de kwaliteit en het versterken van de samenwerking met andere afdelingen. 

Hoe ga ik te werk?

Quickscan

Ik begin met een kijkje in de keuken, daarbij kijk ik naar de bezetting, de menukaart, de recepturen, de inkoop, de bereidingen en de werkstijl in de keuken en het service.

 

Plan van aanpak

Op basis van de resultaten uit de quickscan, stel ik een plan van aanpak op.

Ik beschrijf de huidige situatie en beschrijf de gewenste situatie. Hierbij worden er verschillende doelen benoemd en zichtbaar. Op basis van de te behalen doelen beschrijf ik wie en wat ik nodig heb en in welke tijd ik de doelen denk te behalen.

 

Aan de slag

Na uw goedkeuring van het plan van aanpak ga ik aan de slag met een combinatie van training en coaching on the job. Door aanwezig te zijn in de keuken, help ik uw chef en keukenbrigade naar een stabiel werkplan met gezonde marges, de juiste kwaliteit en een productieve goede werksfeer.

 

Investering

Ik werk zoveel mogelijk met vaste tarieven op basis van het plan van aanpak. Op basis van het plan van aanpak stellen we samen een periode en de benodigde inzet vast voor onze samenwerking.

Zo zijn de kosten vooraf duidelijk.