Robert Siedenburg 

Culinair Adviseur

Over mij

Ik ben chef-kok/ ondernemer en vanuit die passie ben ik begonnen om andere chefs en ondernemers te helpen om te groeien naar bijvoorbeeld meer omzet, minder personeel en een fijne werkstructuur te creëren.

Ik ben niet alleen de adviseur, ik help bij het optimaliseren van uw inkoopprocessen, het ontwikkelen van nieuwe en smaakvolle recepten en het implementeren van slimme structuur en planning.

Met meer dan 33 jaar werkervaring binnen verschillende culinaire disciplines, deel ik graag mijn kennis met andere ondernemers, chefs en keukenteams om nóg meer uit hun onderneming te halen.

Ik ontwikkel recepten die exclusief, visueel aantrekkelijk en van deze tijd zijn, ik help bij het optimaliseren van uw (inkoop)processen én ik help bij het ontlasten van uw personeel zonder dat dit ten koste gaat van uw marge.

Ik help u bij het ontwikkelen van nieuwe producten en gerechten die passen bij uw bedrijf en uw doelgroep. Of het nu gaat om een compleet nieuw menu, een special of een bijzonder dessert, ik denk met u mee en zorgen voor een smaakvol en uniek resultaat.

Ook adviseer ik u graag over het keukenproces en de recepturen.

Ik help bij het creëren van nieuwe gerechten, de ontwikkeling van nieuwe producten (inhoudelijk op receptuur en smaak) en het vernieuwen van uw huidige menukaart. Door middel van menu engineering kijken ik naar het inkoopbeleid en stel ik een plan op om uw winstgevendheid te vergroten. Ook help ik bij het op orde brengen van uw werkplan voor horecapersoneel, om zo een efficiënte en gestroomlijnde werkomgeving te creëren.

chef-kok

Mijn passie is het ontwikkelen van unieke en sprankelende concepten die een twist geven aan bestaande concepten. Ik help u graag om uw onderneming en assortiment naar een hoger niveau te tillen. Met mijn jarenlange ervaring in de horecabranche ben ik expert in het bedenken van vernieuwende gerechten en producten, het creëren van de perfecte sfeer voor gerechten en het vinden van leveranciers die passen bij uw visie en doelgroep.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe menukaart, een thema-avond, een nieuwe productlijn of een compleet nieuw culinair concept voor uw zaak, ik denk graag met u mee en zorg voor een concept dat helemaal past bij uw bedrijf, uw doelgroep en uw gasten. En het mooie is, ik blijf betrokken bij uw bedrijf, zelfs na de conceptontwikkeling, om ervoor te zorgen dat uw bedrijf altijd bruisend en vernieuwend blijft.