Over mij

 

Laat uw Culinaire Ambities groeien!

Als gedreven chef-kok, culinair adviseur en coach ben ik mijn passie achternagegaan en heb ik mij toegelegd op het coachen en adviseren van andere chefs, keukenbrigades, managers en ondernemers om te groeien in hun vak en naar een succesvolle onderneming. Mijn doel is om u te ondersteunen bij het realiseren van meer omzet, een efficiënte werkstructuur, een hogere kwaliteit en het ontlasten van uw personeel, zodat dit ten goede komt van uw marge.

 

Met mijn zeer ruime werkervaring in diverse culinaire disciplines, deel ik graag mijn kennis en expertise met u en uw keukenteams. Als adviseur en coach sta ik niet alleen voor u klaar, ik bied ook praktische oplossingen om uw inkoopprocessen, kwaliteit en personeelsbeleid te optimaliseren, nieuwe smaakvolle recepten te ontwikkelen en slimme structuur en planning te implementeren.

 

Mijn specialiteit ligt in het ontwikkelen van ambachtelijke, visueel aantrekkelijke en eigentijdse recepten die uw gasten zullen verblijden. Samen kijken we naar uw bedrijf en doelgroep, om nieuwe producten en gerechten te creëren die perfect bij uw culinaire visie passen. Of het nu gaat om een volledig nieuw menu, een bijzondere specialiteit of een verrukkelijk dessert, ik denk met u mee en garandeer een smaakvol en uniek resultaat.

 

Naast receptuuradvies is mijn andere specialiteit de ondersteuning en coaching van uw chef en keukenbrigade bij het optimaliseren van het keukenproces, de kwaliteit, recepturen en werkprocessen. Samen werken we aan het vernieuwen van uw menukaart en kijken we kritisch naar uw inkoopbeleid om uw winstgevendheid en efficiëntie te vergroten.

 

Efficiëntie is essentieel in de horeca-, zorg-, en cateringbranche, daarom help ik graag bij het op orde brengen van uw werkplan voor de chef en zijn brigade, zodat u een gestroomlijnde werkomgeving creëert en het beste uit uw team haalt.

 

Klaar om uw culinaire ambities te laten groeien? Neem contact met mij op en laat mij u ondersteunen bij het realiseren van uw culinaire successen. Samen zorgen we voor een bloeiende onderneming waar smaak en efficiëntie hand in hand gaan.

coaching

Als coach met zeer ruime ervaring in de wereld van professionele keukens, ben ik me terdege bewust van de onschatbare waarde van een goede chef-kok en keukenbrigade.

Het creëren van een veilige en inspirerende werkomgeving een essentieel aspect van mijn werk.

 

Ik heb twee passies één is koken en de ander zijn mensen. Als coach binnen de professionele keuken ben ik altijd met beide bezig.

Het coachen en trainen van chefs en hun brigades is een praktisch ingerichte coaching op het niveau van de chefs.

Geen elle lange sessies maar gericht op de praktijk! Mijn stelling is dat je leert door te doen en niet alleen door erover te praten.

 

Deze coaching is altijd persoonlijk en daarmee maatwerk en start altijd met een kennismakingsgesprek. Er zijn twee trajecten binnen de coaching van chefs en keukenteams, zoals ik eerder heb beschreven is vaak een procesgerichte coaching dat gene wat voor de onderneming en de keukenbrigade nodig is. Deze vorm van coaching ontwikkeld vaardigheden.

 

Kortom, als u op zoek bent naar een benaderbare chef-kok en keukenbrigade die met passie uw culinaire visie tot leven brengen, sta ik vol enthousiasme klaar om uw chef en brigade te coachen.

Mijn expertise en ervaring kunnen de sleutel zijn tot het succes van uw keukenbrigade en chef-kok binnen uw restaurant, hotel, cateringbedrijf of zorginstelling.