OOK JOUW CHEF IS HET WAARD!

Als chef-kok, coach heb ik ruime ervaring in het begeleiden van een culinair traject op maat in tal van organisaties. Van restaurants, zorginstellingen, cateraars, tot hotels. Ik ben er om het allerbeste uit medewerkers te halen en binnen jouw bedrijf maximaal te laten presteren. Met mijn aanstekelijke vakkennis over koken als middel, als verbindende factor tussen management, medewerkers en gasten.

Een traject verschilt per onderneming, maar bestaat wel uit een aantal vaste bouwstenen, doelen. Zo kunnen wij na een traject duidelijk de resultaten meten en de effecten van ons traject zichtbaar maken. Want het gaat uiteindelijk om een meetbaar resultaat.

Door mijn brede en zeer ruime ervaring ben ik een sparringpartner die naast je staat. Ik ga er 100% voor om het beste uit jouw keukenbrigade te halen. Samen dus, zij aan zij. Meewerkend op de vloer!

#dooreenchefvooreenchef

HOE WERK IK?

Duurzaam
De duur van en coaching traject is afhankelijk van de te behalen doelen. Tussen de sessies wordt genoeg tijd genomen om nieuwe kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen. Ik als coach begeleid de chef en het keukenteam na de sessies een aantal keer om alle nieuwe kennis en ervaring duurzaam en blijvend te implementeren.

Doelgericht
Ieder traject bestaat uit softs skills en hard targets. Wij zullen tijdens de intake samen deze doelstellingen formuleren en vastleggen. Sommige doelen zullen zwaarder wegen dan andere. En we bepalen per doel op welke termijn de verschillen voelbaar moeten zijn. Omzetgerelateerde doelen zijn direct meetbaar. Andere doelen hebben meer tijd nodig. Ik begeleid jouw team tot alle doelen bereikt zijn!