CULINAIRE CONCEPTEN MET IMPACT!

Als culinair adviseur ben ik een meewerkend chef bij wie mijn duidelijke visie en concept de succesfactor bepaalt. Ik adviseer elke onderneming waar goed eten een meerwaarde heeft.
Mijn culinaire advies stopt niet bij het schrijven van een nieuwe kaart of het creëren van een nieuw gerecht; het stroomt naadloos over in de uitvoer en het sturen op data en feedback.
Ik ben als een vis in het water in restaurants, catering, hotels, opleidingcentra en zorginstellingen.

Het raamwerk en DNA bepalen de kracht en duurzaamheid van een culinairconcept. Natuurlijk is receptuur er als leidraad en voor het vastleggen van smaak en kwaliteit, maar het gaat juist om de uitvoer ervan. Het vergt expertise die vandaag en morgen broodnodig zijn. Van inspiratie, brainstorm, proefkoken en analyse tot conceptontwerp, implementatie en (re)organisatie. Als coach en chef neem ik vele rollen waar en ben ik opleider, receptuurschrijver, conceptontwikkelaar en aanjager.

Innovatie op maat
Creativiteit en innovatie op maat is schaars in de professionele keukens, net als aandacht voor smaak.
Dat vind ik zonde, maar ik weet vooral dat ik het kan veranderen; goed eten zit namelijk in mijn DNA. Het is onderdeel van wie ik ben en waar ik ‘s ochtends voor op sta. Het doorgronden van de wensen van onze gasten, daar gaat het om.

Ik ken de frustraties van een drukke keuken maar al te goed!
Daarom deel ik mijn kennis en ervaring én verbind ik verschillende disciplines in theorie en praktijk.

Een goed culiniar concept heeft drie zaken nodig: een droom, een focus en een pitbull mentaliteit. Ik geloof namelijk dat we doormiddel van samenwerking een duurzaam resultaat binnen ieder keukenvraagstuk kunnen verwezenlijken.

Ik maak culinaire concepten praktisch toepasbaar en onderscheidend.
Dit doe ik met smaak en een aanpak die structureel winst oplevert.
Dat is waarmee ik me onderscheid!

HOE WERK IK?

Een culinair advies traject bestaat uit verschillende fase.

Tussen de sessies wordt genoeg tijd genomen om informatie te verwerken en te reflecteren .

Ik als adviseur begeleidt iedere fase. Iedere fase moet doorlopen worden om een culiniar concept tot een succes te maken!

De fases die doorlopen moeten worden zijn de volgende:

  • Opstart fase Kennismaking en voorste l
  • Plan fase Planning en plan van aanpak
  • Onderzoek fase Presentatie en proefkoken
  • Ontwerp fase Definitieve uitwerking concept
  • Realisatie Uitwerken en opleveren concept
  • Implementatie Training en invoering

Waar sta ik voor?
Ik sta voor culinaire concepten met een hoge impact voor zowel, opdrachtgevers en gasten. Mijn culinaire hart verbindt mijn concepten met het keukenteam en de ondernemer, dit doe ik doormiddel van mijn duidelijke recepten en werkstijl. Ik ontwerp culinair werkbare concepten waar ik maximaal creatief kan zijn uiteraard doe ik dit binnen het gestelde budget.