Valt het rendement op het foodproduct tegen? Is het culinaire niveau niet op orde? Heb je veel onervaren werknemers?

Allemaal zaken waar ik je bij kan helpen! Met mijn ruime ervaring (33 jaar) heb ik de meeste situaties al eens aan de hand gehad.
Omdat ik binnen alle culinaire disciplines heb gewerkt, heb ik snel overzicht en inzicht in waar de schoen wringt.

Vaak is het "systeem" niet, duidelijk niet overdraagbaar. Is er geen duidelijke structuur, geen plan en wordt de mens vergeten. Doormiddel van duidelijke werkwijze, recepturen en inzicht is er al snel verbetering merkbaar. Mijn persoonlijke coaching en training zorgt ervoor dat je verbetering merkt en persoonlijke groei zichtbaar wordt.

Er zijn twee zaken waar ik dagelijks mee bezig ben: mensen en koken!

Is het niet letterlijk met koken dan met het coachen van chefs en keukenteams of het schrijven van recepten en keukenconcepten.

Koken is en blijft het mooiste vak van de wereld!

Soft skills, Hard targets

Hoe werk ik?

Ik start altijd met een persoonlijke kennismaking, in het eerste gesprek komen we tot een vaststelling van de hulpvraag.

Na het vaststellen van de hulp vraag volgt mijn offerte met een duidelijke benoeming van de te leveren diensten en te behalen doelen.

Om echt zeker te zijn van de benoemde doelen en huidige situatie, bezoek ik het bedrijf als Mystery Guest. Zo ontstaat er een realistisch beeld en plan voor onze samenwerking.