Uw chef en keukenbrigade zijn het waard!

Ontketen het Potentieel van Uw Keukenbrigade met Persoonlijke Coaching

 

Kloppen de cijfers niet? Lukt het uw keukenbrigade niet om kwaliteit vast te houden? Is leidinggeven een probleem? Is de communicatie niet juist of ronduit slecht? Is de keukenbrigade en de chef niet te benaderen? Komt de keukencultuur niet overeen met de bedrijfscultuur? Zijn er te veel ziekmeldingen? Ontbreekt de passie?

 

Als uw keukenbrigade worstelt met deze uitdagingen, sta ik klaar om te helpen. Als ervaren chef-kok en gecertificeerd coach en leermeester+ bied ik op maat gemaakte coaching voor chefs en keukenbrigades.

 

Intuïtieve en Resultaatgerichte Coaching

 

Mijn coaching is gebaseerd op intuïtie en aanpassingsvermogen. Ik begrijp dat elk keukenteam uniek is, en daarom lever ik maatwerkoplossingen. Mijn coaching kan zowel procesgericht als ontwikkelingsgericht zijn.

 

Procesgerichte coaching omvat:

 

  • Gerichtheid op de persoon en zijn (potentiële) kwaliteiten.
  • Het definiëren van verantwoordelijkheden binnen het team.
  • Het stimuleren van de wens om doelen te verwezenlijken.
  • Het geven van constructieve feedback en aanpakken van uitdagingen.
  • Evaluatie, reflectie en procesmatig werken.

 

Procesgerichte coaching legt de basis voor ontwikkelingsgerichte coaching, waarbij we de individuele en collectieve groei van uw team bevorderen.

 

De Sleutel tot Uw Succes

 

Als ondernemer is procesgerichte coaching vaak wat u nodig heeft om uw keukenbrigade en chef naar een hoger niveau te tillen. Met mijn uitgebreide ervaring binnen de professionele keuken en mijn opleiding tot coach en leermeester+, beschik ik over de tools om uw team te transformeren.

Klaar om de prestaties van uw keukenteam te verbeteren en de passie te herontdekken? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek. Samen bereiken we betere resultaten en tillen we uw keuken naar nieuwe hoogten.

Coaching en ontwikkeling

Mozzarella salade met balsamicoglaze

Voor wie?

Coaching voor chefs en keukenbrigades is specifiek ontworpen voor leidinggevenden in diverse sectoren, waaronder hotels, restaurants, zorginstellingen en cateraars.

 

De veelzijdige en praktische aanpak in combinatie met een persoonlijke benadering maken deze coaching programma's uitermate geschikt voor professionals in deze branches.

Elk coachingtraject wordt op maat gemaakt, waardoor het uniek is en volledig afgestemd op de specifieke situatie en behoeften van uw keukenbrigade.

Hierdoor kan ik gericht werken aan de verbetering van uw keukenteam en het herontdekken van hun passie voor koken.

 

Of u nu een hotel, restaurant, zorginstelling of cateringservice runt, deze coaching biedt waardevolle ondersteuning om de prestaties van uw keukenbrigade te optimaliseren en succes te behalen in uw culinaire onderneming.

uitleg geven

Praktisch

De praktische coaching voor chefs en keukenbrigades kan uit verschillende elementen bestaan, afhankelijk van de specifieke behoeften en doelen van het team.

Hier zijn enkele praktische aspecten die vaak deel uitmaken van dergelijke coachingprogramma's:

 

Individuele Evaluatie:

De coaching begint vaak met individuele evaluaties van teamleden, inclusief de chef-kok en andere leidinggevenden. Dit helpt om sterke punten, zwakke punten en ontwikkelingsbehoeften te identificeren.

 

Teamwork en Communicatie:

Het bevorderen van effectieve communicatie en samenwerking binnen het keukenteam is van cruciaal belang. Training in teamdynamiek en communicatietechnieken kan hierbij helpen.

 

Leiderschapsontwikkeling:

Als leidinggevende binnen de keuken is het belangrijk om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Coaching kan gericht zijn op het verbeteren van leiderschap, besluitvorming en het inspireren van het team.

 

Efficiëntie en Organisatie:

Het optimaliseren van werkprocessen, keukenorganisatie en tijdmanagement is vaak een onderdeel van de coaching om de algehele efficiëntie te verbeteren.

 

Kwaliteitsbeheer:

Coaching kan zich richten op het handhaven van kwaliteitsnormen in gerechten, presentatie en service, en hoe deze normen kunnen worden gehandhaafd.

 

Feedback en Evaluatie:

Het verstrekken van constructieve feedback aan teamleden en het opzetten van evaluatieprocedures om voortdurende verbetering te meten.

 

Stressmanagemen:

Werken in een keuken kan stressvol zijn. Coaching kan helpen bij het ontwikkelen van stressmanagementtechnieken om de gezondheid en prestaties van het team te ondersteunen.

 

Cultuurverandering:

Als de keukencultuur niet overeenkomt met de bedrijfscultuur, kan coaching gericht zijn op het bevorderen van positieve veranderingen in de bedrijfscultuur.

 

Passie en Motivatie:

Het herontdekken van de passie voor koken en het stimuleren van motivatie bij het team is een belangrijk doel van coaching

 

De exacte inhoud en focus van de coaching zullen variëren op basis van de unieke uitdagingen en doelen van de keukenbrigade. Het doel is om praktische begeleiding te bieden om het potentieel van het team te ontketenen en de prestaties te verbeteren.

Robert Siedenburg

Over mij

 

Als coach met zeer ruime ervaring in de wereld van professionele keukens, ben ik me terdege bewust van de onschatbare waarde van een goede chef-kok en keukenbrigade. Het creëren van een veilige en inspirerende werkomgeving is een essentieel aspect van mijn werk.

 

Ik heb twee passies de een is koken en de ander zijn mensen. Als coach binnen de professionele keuken ben ik met beide altijd bezig.

 

Het coachen en trainen van chefs en hun brigades is natuurlijk een praktisch ingerichte coaching op het niveau van de chefs. Geen elle lange sessies maar gericht op de praktijk! Mijn stelling is dat je leert door te doen en niet alleen door erover te praten.

 

Mijn coaching is altijd persoonlijk en daarmee maatwerk en start met een kennismakingsgesprek.

Er zijn twee trajecten binnen de coaching van chefs en keukenteams, zoals ik eerder heb beschreven is vaak een procesgerichte coaching dat gene wat voor de onderneming en de keukenbrigade nodig is.

Deze vorm van coaching ontwikkeld vaardigheden.

 

Kortom, als u op zoek bent naar een benaderbare chef-kok en keukenbrigade die met passie uw culinaire visie tot leven brengt, sta ik vol enthousiasme voor u klaar.

 

Mijn expertise en ervaring zijn de sleutel tot het succes van uw keukenbrigade en chef-kok binnen uw restaurant, hotel, cateringbedrijf of zorginstelling.

Training nieuwe kaart

Investering

 

U heeft meerdere opties om van deze dienst gebruik te maken:

 

Jaarabonnement of persoonlijke coaching

 

Kies voor een doorlopend abonnement hiermee  ben ik het hele jaar door betrokken ben bij uw keuken.

 

Ik sta paraat om u te ondersteunen bij diverse vraagstukken met betrekking tot het aanbod en de kwaliteit in uw keuken.

 

Deze langdurige betrokkenheid versterkt het vertrouwen en brengt rust in uw keuken.

 

Ik advieseer en coach uw chef-kok en keukenbrigade en help hen op weg met diverse vraagstukken. Ik sta tot uw dienst om u te assisteren bij het optimaliseren uw keuken.

 

De kosten voor een jaarabonnement bedragen 600 euro per maand.

 

Ik ben 1 dag per maand bij u in de keuken en bespreek en begeleid de chef en zijn brigade in het runnen van de keuken.

 

Ik kook mee, adviseer en train de chef en zijn brigade bij alle mogelijke vraagstukken binnen hun werkomgeving.

 

individueel traject: Als u liever flexibiliteit wenst, bied ik de mogelijkheid om per individue een traject te begeleiden. Een traject bestaat uit 9 sessie. 1 kick-off gesprek en daarna 8 coachingsessies.

 

In beide gevallen bestaat iedere sessie uit de volgende onderdelen:

  • stilstaan bij de huidige stand van zaken
  • terugkoppelen van de afspraken gemaakt in de vorige sessie
  • stil staan bij de les en de vragen uit de les
  • afspraken maken voor de komende periode

 

Voor een individueel coaching traject van 9 sessies gedurende 27 weken bedraagt de prijs 3250 euro.

 

Welke optie u ook kiest, ik sta klaar om u te ondersteunen en uw keukenbrigade en chef naar een hoger niveau te tillen.

 

Alle genoemde prijzen zijn een indicatie en exclusief BTW, reis- en verblijfskosten.

Ontdek avantuurlijk eten met onverwachte combinaties en nieuwe ingredienten op uw menukaart. Als culinair adviseur ontwikkel ik nieuwe producten en recepten en verminder de benodigde personeelsinzet door middel van een slim werkplan.  Lees meer =>

Als interim chef-kok coach en train ik chefs en hun keukenbrigades. Ik help hen bij het samenstellen van menu's, inkoop- en personeelsbeleid en het herinrichten van uw organistatie. Samen werken we aan een bruisend keuken die  uw gasten en medewerjkers zal inspireren!

Lees meer =>